,

7 Printer Tips & Tricks du ikke vidste

1. Har du mistet din driver?

Rolig. Hvis du har mistet din CD diskette som du fik med fra starten, og vil bruger din printer på en computer som ikke er blevet brugt til printeren før, kan du altid finde driveren på nettet. Søg blot “[printerens navn]” efterfulgt af “driver”.

Har du f.eks. en Brother HL-2130 printer, skal du blot søge (på Google f.eks.):

Brother HL-2130 driver

Heraf vil der med garanti dukke sider op som har driveren i softwareform – Typisk også hos producentens hjemmeside selv.

3. Kan jeg være sikker på min printer virker?

På stortset alle printere kan du udskrive en testside. PÅ nogle printere er der en knap til det på selve printeren, og på andre finder du det under driversoftware panelet på computeren.

4. Min printer virker ikke!

Det kan muligvis være fordi du ikke har driver på din pc, du har en gammel driver, eller dine kabler sidder ikke ordentligt fast. Husk altid at opdatere din driver, så du er sikker på problemet ikke ligger der.

Nogle gange kan det også være fordi du har slukket printeren, imens den har printet, og der derved sidder et papir fast i printeren.

5. Blæk, blæk, blæk

Har du en blækprinter som ikke printer ordentligt? Måske har din printer stået stille uden at blive brugt for lang tid – dette kan medføre at blækken tører ud. Derfor anbefaler vi selvfølgelig at du anskaffer dig en laser printer 😉

6. Tjek altid blæk/laser priser inden du køber printer

Du leder måske efter den billigste printer – det kan dog godt blive din dyreste. Typisk ser matematisk stykket sådan her ud for printere du køber:

Billig printer => Dyrt blæk/laser

Dyr printer => Billig blæk/laser (I FORHOLD TIL PRINTER PRISEN)

Mellem dyr printer => Variere meget, men typisk kan du finde billigt blæk/laser

7. “Ikke mere blæk/laser”

Hvis din printer siger sådan, har du dog stadig 5-10 sider tilbage at printe i. Printeren siger det blot for at advare om at du skal skifte snart, men du kan stadig godt nå at printer lidt endnu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.