All-in-One

Hvis du har brug for en printer der skal have det hele under et tag, så er All-in-One printeren den perfekte løsning til dig. Med All-in-One printere får du typisk følgende funktionaliteter med i pakken:

 • Kan printe med farve eller i sort/hvid
 • Trådløs
 • Kan scanne
 • Hurtig til at printe
 • Kan sende og modtage fax
 • Duplex print
 • USB, hukommelseskort og mini SD card
 • 250+ papirkapacitet
 • 20/30 sider i minuttet
 • Meget høj DPI
 • God foto kvalitet

All-in-One laserprinter, kaldes også Alt i en laserprintere på dansk. De er meget effektive, og de er gode at have på et kontor. Typisk er de meget hurtige, og har en høj DPI. Hvis den kan printe med farver plejer det typisk at være i god kvalitet, da farvelaserprintere er blevet forbedret de seneste år.

Faktisk kan All-in-One laserprintere printe op til 40 sider i minuttet. De helt dyre, kan printe 40+, og skal du bare have en billig all-in-one laserprinter kan du få en der kan printe 20-25 sider i minuttet.

Herunder er der 4 super gode All-in-One laserprinter.

Tips før du køber en All-in-One printer

Når det kommer til at vælge elektronik til os, vil det føre os til en forvirrende valg, da der i dag er en masse muligheder for os, herunder printeren. Da der er et kæmpe udvalg af printere er det endnu sværere at vælge. Hvis du planlægger at købe en printer, kan en alt-i-en (all in one) printer være et godt vælg.

All in One printere er i stand til at give dig nogle forskellige forestillinger på én pris. Derfor anses det for at være den mest økonomiske. De leveres også i en masse muligheder som den med automatisk dokumentføder, og også en med bedre print output. For at guide dig til at afgøre, hvilken printer der er rigtige for dig, kan du følge nedenstående tips.

Trin 1: afgør hvor du vil bruge printeren

Du er nødt til at beslutte, om du vil bruge din printer til dit hjem eller til dit kontor. Det er også klogt at overveje, om du vil have det til at udskrive sort og hvid dokument eller i farve. Det kan hjælpe dig med at indsnævre dine kriterier blandt alle de muligheder for printere til rådighed for dig.

Hvis du planlægger at bruge din printer til brug i hjemmet, ville det være bedre for dig at vælge printer til en overkommelig pris. Det kan give dig mindre trykkvalitet men de alligevel er i stand til at udskrive hurtigt. Også erstatninger for blækpatronen koster mindre.

Trin 2: forstå teknikken

For at vide de specs, som printeren bringer, er du nødt til at forstå de vilkår, der er til enheden. De tekniske jargons der bruges mest omfatter DPI. Det er at vise kvaliteten af billedet. RAM er at vise kapaciteten af printeren – desto mere printeren har, jo hurtigere ydelsen være. Det ville være mere gavnligt for dig at kigge efter printer med hukommelse på mindst 16 MB.

Så leder du efter en solid printer så kig efter høj RAM og høj DPI.

Trin 3: Undersøg priser

Forskellige steder kan tilbyde anden pris. I stedet for fysiske marked, kan du også tjekke på internettet. Se anmeldelser i detaljer og prisen på den printer, du ønsker at købe. Derudover kan du også læse kommentarer, hvis de er tilgængelige. Prøv at få den bedste printer til den mest rimelig pris. Du kan også finde mere information om der vil være nye produkter kommer ud. Så måske skal du vente et par dage, hvis der snart kommer en ny model.

 

Trin 4: se hvad patronerne koster

Inden du køber den ønskede printer så tjek hvad det koster at købe nye patroner til den. Når du køber en printer får du som regel altid patroner med – men de løber jo ud, jo mere du bruger printeren. Så hvis du køber en meget billig laser printer skal du passe på, med at printerpatronerne ikke er alt for dyre.

Det var alt! God laserprinter shopping!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.4/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
All-in-One, 7.4 out of 10 based on 5 ratings