,

Anmeldelse: Kort gennemgang af HP LaserJet 1012 printer

HP 1012 Laser Printer er en af ​​de ældre modeller af HP, der har fantastiske funktioner at byde på. Selv om en masse af nyere modeller er ude på markedet i dag, denne enhed har stadig kapacitet til at konkurrere med dem på grund af dets unikke egenskaber, at en masse købere stadig er på udkig efter i dag. Dette er en grundig gennemgang af HP LaserJet 1012 printer.

Design

Hvad er meget specielt ved denne monokrom laser printer er dens kompakthed, der ikke kan findes i mange andre laser print-enheder på markedet i dag. Det er en almindelig opfattelse af, at en laserprinter er stor og tung, men denne model strejfer væk fra det konventionelle idé og har sin unikke kompakthed. En masse virksomhedsejere ville helt sikkert gå efter denne model i stedet for andre uhåndterlige enheder, der optager en masse plads på deres arbejdspladser og kontorer.

Dimensionerne af HP 1012 laserprinter er 14,6” x 9,1” x 8,2”, og den vejer kun 13 pounds – meget let at bære rundt på og overførsler fra et sted til et andet. Det har også kablet netværk kapacitet, så du kan dele den med flere brugere til ekstra funktionalitet. Dette er især en fordel for virksomhedsejere, der arbejder med mere end én computer. Imidlertid er placeringen af ​​enhederne fuldstændig begrænset af dens kabelforbindelse, så du er nødt til at placere den på en nærliggende skrivebord eller en hylde, eller du kan bare placere den på computeren bordet, hvis du har en.

Det har ikke en LCD-skærm, og det har meget minimale knapper, som gør det meget plain and simple. Det er meget nemt at bruge, men du er nødt til at tilslutte den til en computer for at kunne gøre noget med det. Det behøver ikke have ekstra tilslutningsmuligheder som hukommelseskort eller USB-tilslutning, så du altid nødt til at tilslutte den til en pc.

Trykning og andre funktioner

Selv om dette er en simpel sort-hvid laserprinter, er det meget pålidelige, når det kommer til udskrivning i sort og hvid. Det har en printhastighed på op til 15 sider i minuttet for brev-størrelse dokumenter, og har en maksimal opløsning på 600×600 dpi. Det har også en billedforbedring teknologi, der giver en maksimal ydelse på 1200 dpi til dine dokumenter, der har brug for mere skarphed.

Printeren har en hukommelse på 8 MB, stor nok til at være i stand til at udskrive flere dokumenter eller en lang og kompleks dokument i en enkelt indstilling. Men hvis du udskriver et langt dokument som en bog eller et manuskript, kan det bremse udskrivningshastigheden, som er fælles med mange andre printere.

Der er to papirfødere som du kan bruge – den prioriterede feeder på toppen, der kan håndtere op til 10 ark og standard bakke, der kan håndtere op til 150 ark. Næsten alle standardstørrelser af papirer er kompatible med denne model, så du kan udskrive på postkort og på Letter-størrelse papir som godt.

Andre funktioner

Enheden er sluttet til computeren via et USB-kabel, der gør det arbejde hurtigere og proces trykning operationer lettere. HP 1012 laserprinter er bestemt godt køb for sin pris, men det er ikke Energy Star kvalificeret. Anden end at, det er en helt pålidelig printer, der vil give alle dine virksomheder og professionelle printbehov.

Konklusion

HP LaserJet 1012 printer er en perfekt løsning for alle dine print behov i en virksomhed indstilling. Den er hurtig, kompakt, og perfekt til enhver overfyldt kontor eller arbejdsplads. Det producerer også fremragende kvalitet udskrifter med meget få fejl og i den bedste tid, så du kan blive mere produktiv med din virksomhed. Jeg kan varmt anbefale HP 1012 laserprinter for alle på udkig efter en lille, men absolut bemærkelsesværdige laserprinter, der er ikke bare funktionel, men også meget overkommelige.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.