Billig laserprinter

De billigste laserprintere fra Wutpi, Conrad, Bilka, Elgiganten og mange flere!

Billige laserprintere hos de rigtige forhandlere er et godt valg, hvis du skal købe en ny laserprinter der holder i lang tid!

Mangler du en billig og god laserprinter? Så er du landet på det rette sted. Her på siden kan du finde massere af billige laserprintere. Til tider kan laserprintere godt være dyre, men leder man nettet godt igennem kan man sagtens finde nogle billige og gode.

Det er ikke altid rigtigt at pris og kvalitet hænger sammen. Du kan sagtens finde en billig laserprinter til 600,- kr som kan være bedre end den laserprinter du måske så i Elgiganten til 1500,- kr. Det er ofte billige printere der faktisk er de bedste.

Læs også: http://politiken.dk/tjek/digitalt/testdigitalt/testcomputer/ECE303116/billigste-laserprinter-er-bedst/

Bare fordi en laserprinter er billig er det ikke ensbetydende med, at kvaliteten er lige så lav som prisen. Hvis du læser den overstående artikel fra Politiken viser det sig faktisk at billige laserprintere i de fleste tests er bedst.

Når en laserprinter er så billig er en af grundende at producenten måske producere printer “skjoldet” i kina, og fuser, toner, og andet elektronisk bliver produceret i kvalitets fabrikker  Dette kan reducere omkostningerne, og dermed kan producenten spare penge så de kan sælge printeren til leverandørerne til en billig pris.

CDON.com har gode tilbud på laserprintere. Mange af laserprinterne er billige, men kvaliteten på de fleste af dem ligger i topklasse.

Brother laserprinter HL1110

HL1110

Brother laserprinter DCP-L2500D

DCP-L2500D

Hvis du udskriver rigtig mange dokumenter er det helt klart oplagt at du køber en laserprinter frem for en blærprinter. Laserprintere er langt billigere i drift end en blækprinter, og typisk er laserprintere ikke egnet til grafik (nogle er, ikke alle) så skal den bruges til tekstdokumenter, er det et meget godt valg at vælge en laserprinter.

Småt er godt.

Det gode ved de kompakte laserprintere er at de ikke fylder så meget, så derfor kan du sagtens placere den på dit skrivebord frem for at købe et nyt bord til grunde af din laserprinter. Hvis du har en trådløs laserprinter kan du i princippet stille den hvor du vil, den kører dog med strøm, og derfor skal den selvfølgelig være ved en stikkontakt.

Lydløs

De fleste laserprintere har fået dæmpet lyden og er nærmest lydløse. Sådan var det ikke for 10 år siden, da det nærmest lød som en dampmaskine når man skulle printe. Det er ikke kun de dyre laserprintere der har fået dæmpet lyden – De billige laserprinter er også blevet lydløse, og man kan næsten ikke høre når printeren printer.

Find en god Brother laserprinter og spar penge og tid

Vi har fundet et godt udvalg af Brother laserprintere perfekt til kontoret og til privat brug – se alle brother laserprintere – tryk her

Billigste laserprinter! Brother HL1110

HL-1110 laserprinter fra Brother er en meget alsidig og funktionel printere med en opløsning på 1200 x 1200 dpi og en skrivehastighed på 20 sider/minut.

HL-1110 giver dig mulighed for at udskrive store printopgaver og understøtter også udskrivning på begge sider, samt en lang række printformater. Printeren har en dobbelt parallel port og USB 2.0 interface og kan derfor nemt tilpasses din opsætning.

Brother HL-1110 er den perfekte printer til sort/hvid udskrivning i høj kvalitet.

Køb her

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.1/10 (7 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 6 votes)
Billig laserprinter, 7.1 out of 10 based on 7 ratings