Farve laserprintere

Farve laserprintere har mange flere fordele end de standard sort/hvid laser printere. Farve laserprinteren kan printe tusind af vis sider, de er billige og de er meget hurtige.

Farvelaserprinteren er ike en fotoprinter, men den udskriver fotografier i overraskende kvalitet.  Farvelaserprinteren er ikke blot blevet god til at udskrive tekster,  de har også kommet et godt skridt fremad med farver. Og nej, man bruger ikke kun farve laserprintere på kontoret – Du kan sagtens bruge den derhjemme, og et rundkig på nettet lader det til at du kan få en billig, stabil og fleksibel farve laserprinter til under 2000,- kr.

Her er 4 laserprintere med farve som vi anbefaler:

Dyrere i indkøb, men bedre gevinst

Når du skal ud og kigge på printere så skal du være forberedt på, at hvis du vælger den blækprinter du måske så til 200,- kr, den skal du også købe blæk for. Blækket med farver (CMYK) kan koste mellem 100-300,-. Vælger du en farvelaserprinter til 900,- kr, er der typisk altid laser i den, og der kan gå lang tid før der ikke er mere lasertone i din printer. Lasertonerne er også typisk billigere end blækpatronerne.

Hurtig udskrivningshastighed?

Hvis du går efter en ultra hurtig udskrivningshastighed, og en printer som er billig skal du måske overveje sort/hvid laserprinteren

Dem kan du finde her:

→ Sort/hvid laserprinter

→ Trådløs sort/hvid laserprinter

→ All-in-One sort/hvid laserprinter

Der findes også hurtige farvelaserprintere!

Hvis du absolut vil have en farvelaserprinter der er hurtig skal du op i de højere prisklasser. Priserne her kan variere mellem 1500-3000. Når du typisk er oppe i de dyre prisklasser skal du også forvente flere features i din printer. Typisk sådan noget som Wi-Fi, scan, eller fax.

Herunder er der linket til 3 gode All-in-one printere INKL FARVE

→ HP Color Laserjet Pro MFP M177fw
→ Brother laserprinter HL-3170CDW – trådløs printer
→ Brother laserprinter HL-L8250CDN

En af de mest nyttige værktøjer, du kan føje til dit kontor er en multifunktions farvelaserprinter. Denne maskine kan udføre den funktion af flere andre kontormaskiner og stadig giver økonomiske udskrifter for din virksomhed. De fleste multifunktionsmaskiner kan udskrive, kopiere og scanne dokumenter. Desuden har nogle evnen til at fungere som en faxmaskine.

Laser prints er den mest økonomiske af alle udskrifter. Mens du kan betale mere for laser toner, end du gør i en blækpatron, vil du opdage, at du får mange gange antallet af udskrifter fra toner refill end du gør fra inkjet patron. Laser prints er også vandtæt, mens inkjet prints vil smøre, hvis de udsættes for fugt.

Multifunktionsmaskiner kan gøre funktionen af en flatbed scanner. Dette betyder at hvis du har et standard fotografere det kan konverteres til et digitalt billede. Derudover hånd, kan notater scannes til det digitale billede. Når konverteret til digitale billeder, kan fotografiet eller håndskrevne notat sendes med e-mail eller udskrives efter behov.

Kopimaskiner har været kontor standbys i mange år. Kopien Maskinen forbereder en eller flere kopier eller et originalt dokument. I årevis var kun sorte og hvide kopimaskiner tilgængelig i de fleste kontorer. I dag, farvekopimaskiner er til rådighed, men ofte på en merpris. De fleste virksomheder oplever, at multifunktions farvelaserprinter kan købes på en langt bedre pris end farvekopimaskine.

Hvis din virksomhed ikke gøre en masse fax, kan multifunktionsapparatet også give dig mulighed for at sende og modtage faxer. Flatbedscanneren kan konvertere det oprindelige billede til en digital en, der kan sendes over telefonlinjer. Windows XP endda tilbudt en fax program, der tillod brugerne at forbinde deres telefonlinje til computeren for at sende og modtage faxer. Nyere versioner af Windows kun tilbyde det fax-programmet i den professionelle versioner, så brugerne kan være nødvendigt at købe en fax programmet, hvis de planlægger at bruge multifunktionsprinteren som en fax.

Rummet er en af de primære bekymringer i mange kontorer. Ofte tilføjelsen af ny teknologi har kontoransatte overfyldt ind i rum, der er alt for lille. Erstatte flere inkjetprintere med én multifunktions farvelaserprinter er en fantastisk måde at give medarbejderne tilbage nogle af den plads, de har mistet. Printeren kan indgå i netværk til alle de computere, så alle dens funktioner udføres i en central placering.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 5 votes)
Farve laserprintere, 6.3 out of 10 based on 8 ratings