,

Fordele og ulemper ved duplex laserprintere

Fordi Duplex farvelaserprinter giver dig mulighed for at udskrive på begge sider af papiret i ét udskriftsjob!

Fordelene ved at anvende disse printere er mange og varierede, især i en kommerciel kontormiljø.

Printerne blev bygget for at spare tid og kræfter. De ikke-duplex printere krævede papir, der skal føres gennem trykprocessen to gange for at udskrive på begge sider. Forbrugeren skulle genindsætte udskriften i hånden, hvilket skabte ineffektivitet i et travlt kontormiljø. Indførelsen af duplex laser printer blev udråbt som en enorm forbedring og blev meget populær. Se duplex printere på wupti.com

En anden grund til populariteten af disse printere med office-management personale er de besparelser som nydes af ved omkostningerne af kontorartikler. De, der styrer et travlt kontor skal altid være på udkig for at spare penge og trime “overskydende fedt” fra budgettet. Før disse printere kom på scenen var muligheden for, at udskrive på begge sider af papiret med ekstra arbejde ofte ignoreret eller forkert gjort, hvilket resulterer i affald i både papir og blæk. Fremkomsten af duplex ændrede affaldet til sparsommelighed.

Hastighed er ofte et problem i nogle kontorer. Laserprintere gør op med dette – du kan få dusinner af papirer skrevet ud på blot et par sekunder – og når du har en duplex printer – ja, så skal du næsten ikke engang blinke.

Der er dog et par mindre ulempe ved duplex printere. Duplex printere er meget større i størrelse modsat andre typer af printere. I en verden, hvor teknologien kører til mindre og mindre ting, er duplex-printere stadig lidt større. Derfor, hvis du er på udkig efter en printer, som du kan bære i lommen rundt i byen, vil du ikke finde en duplex, der er klar endnu.

En anden ulempe er reparation. Den teknologi, der anvendes inden for printere kræver særlige teknikere til at reparere dem, hvis de rent faktisk går ned. Lasere skal være korrekt justeret, ellers de vil ikke arbejde rigtigt. Derfor kan reparationer koste mere på duplex derefter for andre typer af printere.

MEN! Hvis du har forsikring på din printer skal du selvfølgelig ikke tage denne ulempe i betragtning – også hvis du har garanti.

Prisen

Duplex printere kan også være dyrere end nogle andre typer af printere. Du kan faktisk købe en lille regelmæssig non duplex laserprinter til under 600 kr. Duplex printere er dog lidt dyrere – men taget i betragtning af hvad de kan, så udligninger deres fordele ulemperne.

Duplex farvelaserprinter har mange fordele frem for andre printere, hastighed og reduktion i spildt papir og blæk for blot at nævne to.

Køb duplexprintere på Wupti.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)