,

HP LaserJet Pro MFP M127fw – en all-in-one laserprinter til det lille kontor

Meget ligesom f.eks. Samsung multifunktions Xpress M2875FW, så er HP LaserJet Pro MFP M127fw lille nok til at bruge som en personlig monokrom laser multifunktionsprinter (MFP) for lette print behov, men er også i stand nok til at fungere som en delt printer på et kontor.

Vi har kigget på printeren:

Basics and Setup

Printerens grundlæggende funktioner omfatter mulighed for at udskrive og fax fra, samt scanning til, en pc, herunder over et netværk, plus standalone fax og kopiering. For scanning, kan du enten bruge det brev-størrelse flatbed eller 35-arks automatisk dokumentføder (ADF).

HP LaserJet Pro MFP M127fw

Papirhåndtering til udskrivning er begrænset til et enkelt 150-ark. Der er ingen manuel indføring, ingen dupleksenhed (for tosidet udskrivning), og ingen opgraderingsmuligheder. Bakken er nok til personlig eller til brug i et lille kontor, men ikke meget mere end det. Hvis din print, kopi, og indgående fax behov stiger op til mere end omkring 30 sider pr dag, kan papirtilføjelse til printeren hurtigt blive en irriterende opgave.

Når alt dette er sagt, så tilbyder HP LaserJet Pro MFP M127fw stadig nok til at gøre det værd at overveje et køb. På grund af dens lave papirkapacitet og manglen på en dupleksenhed og manuel indføring, det er lidt mindre end enten Canon eller Samsung modeller. Hivs du har et lille kontor er den dog perfekt, da den ikke tager meget plads. Desuden sine web apps kan du udskrive fra en række forskellige hjemmesider ved hjælp af frontpanelet kommandoer, en funktion, vil du ikke får med Canon eller Samsung modeller. Hvis du kan drage fordel af den lille størrelse og har kun lette print behov, kan det nemt være en god pasform!

Den fåes til 1.799 kr (24. juni 2016)

Køb printeren her

 

Specs om printeren:

Printertype Laserprinter
Funktion Print, scan, kopi og fax
Maksimal papirstørrelse A4
Printhastighed sort 20 sider pr. minut
Antal inkluderede printpatroner 1
Papirkapacitet 100 ark
LAN-tilslutning Ja
USB-tilslutning Ja
Wi-Fi-tilslutning Ja
AirPrint Ja
Windows-kompatibel Ja
Farve / Materiale Sort
Mål B x H x D 420 x 309 x 365 mm
Vægt 9,1 kg

 

Miljømæssige standarder

ENERGY STAR kvalificeret Ja

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
HP LaserJet Pro MFP M127fw - en all-in-one laserprinter til det lille kontor, 10.0 out of 10 based on 1 rating