, ,

Laser printere: Den hotte teknologi

Du tror måske, at laserprintere er ting, som kun rige mennesker har. Efter alt, ideen om lasere fremmaner alt fra øjenkirurgi til film om udlændinge til episoder fra Star Trek, så hvad kan det muligvis have med os at gøre, eller hvilken form for udskrivning, som vi er nødt til at gøre derhjemme?

Så selve driften af ​​denne printer er en lidt uden for rammerne af denne artikel, men du skal vide, at ja, der er en faktiske laserstråle anvendes. På grund af den høje grad af nøjagtighed, at en laser giver, kan udskrifter fra at bruge en enhed af denne type være meget, meget god, og være i farver også.

Størrelsen af ​​laserprintere varierer meget, men der er nogle kommercielle dem, der er meget tykkere, at standard hjemmebrug inkjet dem. De kan holde en hel masse mere papir, og potentielt gøre en masse mere udskrivning meget hurtigt. Det er afgjort en af ​​de plusser i systemet.

Laserprintere typisk koste en smule mere end inkjet dem, men du kan stadig få en lave ende en for måske $ 50, mens de virkelig gode kommercielle dem er i hundredvis eller potentielt tusindvis. Ofte laserprintere er mere vant i virksomhederne og sådan, så er designet til at være en lille smule mere holdbare end deres kolleger så godt.

Ink omkostninger er lidt af et puslespil med laserprintere. Tonerpatronerne koster hurtigt en smule mere end inkjet dem, men effektiviteten af ​​laser dem betyder, at du rent faktisk ender med at betale mindre per side. Det ser ud som der er færre mærker af laser patron toner så godt, men det er svært at sige.

Der er både navn, mærke og generiske typer af laser printer til salg, både online og på standard detailbutikker. Dit væddemål chance er at gøre nogle forskning for at finde ud af kvaliteten af komponenter af forskellige typer, på den måde vil du ikke bruge mere end du har brug for på branding, hvilket er, hvad der sker, hvis du ikke er forsigtig, eller er uvidende.

En af de nemmeste måder at starte på udkig efter nye laserprintere er ved at søge efter anmeldelser, som andre mennesker og virksomheder har gjort for dem. Der er normalt en vis form for vurdering skala, som du kan sammenligne forskellige typer sammen, og bruger anmeldelser er mere ærlige end andre typer i det lange løb.

Så hvis du spekulerer på, om du bør være mere i inkjet printere eller laserprintere, det virkelig afhænger af, hvad slutproduktet du er på udkig efter. Laser dem tendens til at have en lidt bedre kvalitet, men også koste lidt mere i første omgang, og deres vedligeholdelse er lidt anderledes på grund af den involverede teknologi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.