,

Nyttig viden om HP OfficeJet PRO 8600

HP-Officejet-Pro-8600-Plus-(N911)

HP Officejet Pro 8600 slår enhver laserprinter i form af farve printkvalitet. Hvis laserprintere kun kan levere udskrifter som en inkjet, bør der ikke være behov for sammenligning. Men inkjets er forskellige, kan de overstråle laser i farveprint, men kunne aldrig matche laser i sort og hvide udskrifter. Toner bringer karakter til sorte udskrifter, inkjets aldrig kan duplikere. HP Officejet Pro K8600 er en drøm går i opfyldelse for mange brugere, da det er i stand til at tilbyde det bedste fra begge verdener. Det er faktisk en laser inkjet kombination. Det kan udskrive laser kvalitet monokrome dokumenter med laserprinter hastigheder, mens du tænder ud farvedokumenter støt som en inkjet printer ville.

Print hastighed er lignende, hvis ikke bedre end de fleste low-end printere. Denne funktion viser sig at være prikken over i’et. Tekstudkast er leveret ved 17 ppm (sider pr minut), selvom kvaliteten er lidt ringere end normale print eller den slags, der kun er egnet til de fleste inter-office kommunikation. Når standardkvalitet er nødvendig, hastigheden er langsommere ved 13ppm. Farvedokumenter i mellemtiden udskrives til gennemsnittet af næsten 6ppm. Høj opløsning prints og fotos vil tage 1,25 minutter per side at fuldføre. Printhastighed kærnede af HP 8600 om forskellige applikationer er hurtigere end de fleste på markedet.

Udgifter udskrevne dokument er billigere end laserprintere. Brugerne er op til en bedre handel, hvis inkjet udskrifter kan fremstilles med lavere udskriftskvalitet sidepris eller CPP end laserprintere. Faktisk er det opnåeligt med HP Officejet Pro 8600. Den sorte blækpatron for eksempel retails på $ 30 og giver 2.450 sider. Omkostningerne per patron i dette tilfælde er meget billigere end de forbrugsmaterialer til lasere i boliger og kontorer. Til denne print dækning, er laser tonerpatroner til rådighed for 100 dollars. I betragtning af at de fleste udskriftsjob brug for mere sort blæk til at udfylde, en billig udskiftning er en guldgrube. Dette er imidlertid ikke den endelige alle, når besparelserne overvejes. Kompatible HP K8600 blækpatroner sælge for kun omkring 10 dollar.

Besparelser i udgifter til trykning er garanteret

Årsagen inkjet forbrugsstoffer er dyre, er, at printhovederne er indbygget i patronerne. Dette er ikke tilfældet med HP K8600 er printhovedet gjort en permanent del af printeren. Hver gang en bruger køber en erstatning, han kun betaler kun for blæk. I betragtning af at printhoveder er lavet med sofistikeret teknologi, det bærer relative omkostninger. Således vikarudgifter firedobler hvis printhoveder blevet en integreret del af patronen. HP Officejet Pro K8600 skal passe perfekt med SOHO forretning, fordi det matcher deres udskriftskvalitet og hastighed krav. Derudover udgifter til udskiftningen er meget overkommelig.

Når du ønsker en inkjet til at matche en laserprinter i performance? HP Officejet Pro K8600 er det eneste valg.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.