,

Panasonic KX-MB2000 multifunktions laserprinter anmeldelse

Den første mærkbare ting om Panasonic KX-MB2000 er dens pris. Det er en multi-funktion printer til rådighed for $ 130 – en pris, du normalt forbinder med en personlig brug single-funktion monokrom laser produkt. Det er i stand til udskrivning og scanning samt arbejder som en enkeltstående kopimaskine, funktioner, der gør det en god mulighed for personlig brug eller en mikro kontor som en delt monokrom laser printer (MPF).

Panasonic KX-MB2000 har nogle andre fremtrædende træk så godt, såsom hastighed, mere end acceptabel output, og mere kapacitet, end man normalt forventer for prisen – det har en 250-arks papirbakke. Printeren har ikke fax, en dupleksenhed eller foderautomat; men det helt sikkert giver nok til at blive kaldt en god handel.

En anden funktion af KX-MB2000 er dens størrelse. En størrelse på 10 x 16,5 x 17in (HBD), betyder, at du lettere kan finde plads til det i din mikro kontor. Også vægten er 24 £., Så én person nemt kan flytte printeren til det sted.

Hastighed og kvalitet

KX-MB2000 er usædvanlig hurtig til prisen. Det fortjener at blive kaldt en 24 ppm printer. Udgangen kvaliteten af ​​produktet, men er på den nederste ende for, hvad der betragtes som en standard for en mono laser multifunktions-printer. Den tekstoutput kvalificerer som en god nok for enhver virksomhed brug, medmindre du har brug for usædvanligt stor størrelse: fire eller fem punktstørrelse. Den grafiske kvalitet er fint til enhver form for intern brug. Men på grund af uregelmæssigheder i grafik, det mest bemærkelsesværdige, der er klare Dithering mønstre, er det sandsynligvis ikke egnet til vigtige transaktioner. Printeren er egnet til genkendelige billeder fra internettet, men sandsynligvis lidt mindre egnet til klient nyhedsbreve.

Omkostninger

En mulig ulempe ved KX-MB2000 er den forholdsvis høje omkostninger ved brug af printeren – 4,2 cent / side. Men dette er ikke et problem, hvis du kun udskrive nogle få sider – for eksempel, vil omkostningerne ikke være et problem, hvis du kun udskrive 100 til 150 sider / måned. Og chancerne er, at hvis du ikke har brug ADF til scanning flersidede dokumenter eller faxfunktion, behøver du ikke at sende hundredvis af sider pr måned.

Panasonic KX-MB2000 ikke giver dig mulighed for at scanne flersidede dokumenter. Men den pris, du betaler for denne printer betyder, at du stort set betaler for en enkelt funktion personlig printer, som giver dig også mulighed for at scanne og kopiere, og har netværksunderstøttelse. Overvej hastighed faktor, god kapacitet, samt mere end acceptabel output kvalitet, og du har et godt køb.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Panasonic KX-MB2000 multifunktions laserprinter anmeldelse, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.