Sammenlign

Sammenlign printere fra HP, Canon, Brother, Samsung og mange flere! Køb hos Wupti, Elgiganten, Conrad og flere

Find gode kvalitets laserprintere på nettet. Vi sammenligner kvalitets laserprintere, forhandlere og giver dig information og guides omkring laserprintere.

Vælg hvilket type laserprinter du kunne tænke dig at læse mere om, og  husk at alle laserprintere er af god kvalitet!

sort hvid laserprintere
Sort/hvid laserprinter
 sort hvid trådløse laserprintere
Sort/hvid trådløs laserprinter
all in one laserprintere sort hvid
Sort/hvid, trådløs, scan, fax
farve laserprintere
Farve laserprinter
trådløse farve laserprintere
Farve trådløs laserprinter
all in one farve laserprintere
Farve, trådløs, scan, fax

Laserprinter eller blæk printer?

Dette er det spørgsmål der bliver stillet meget ofte når man skal købe en printer? Hvad skal jeg vælge, dit eller dat?

Printertypen afhænger i bund og grund hvad du skal udskrive, og i hvor store mængder. Laser printeren kan man kalde konge når der skal udskrives tekster – hurtigt. De største fordele ved laser printeren er:

 • Laser printeren er billig, og til en pris alle kan være med på
 • Laser printere er hurtigere end Ink-jet og blæk printer
 • Prisen pr. udskrift
 • Ingen blæk, og dermed løber den heller ikke ‘tør’ hvis du ikke har brugt den i lang tid.
 • Du kan også udskrive med farver, og scanne med en laser printer.
Hvis du vælger en Laserprinter får du kniv skarp udskriftskvalitet, og hvor printeren udskriver til billige penge pr. udskrift. Laserprintere har udviklet sig en del de sidste år, og har slået blækprinteren i utallige af tests – Så, ud og køb en laserprinter!

Blækprinteren

Blæk printeren er god til fotografer, som skal udskrive billeder i meget høj kvalitet. Blæk printeren er uforståelige billige, men husk nu, du skal også betale for blæk – det koster også en formue! Faktisk er nogle af de gode laserprintere begyndt at kunne printer næsten lige så godt som normale fotoblæk printere.

Køb den rigtige laserprinter til dit miljø

Der er ingen tvivl om at du skal have en printer hvis du har et kontor, eller går i skole. Det er vigtigt at købe den printer der præcist passer dig og dit miljø. Hvis du har et stort kontor, og alt ikke sidder presset sammen er det godt med en trådløs laser printer. Har du et mindre kontor kan du nøjes med en uden Wi-Fi, men til gengæld får du måske brug for farve? Rolig, der findes også laser printere med farver.

Hvis du passer en skole, er det godt med en laser printer der har farve og er trådløs. Du får brug for farve, da du sikkert har en masse billeder i dine rapporter.

Du kan også finde gode og miljøvenlige laserprintere på flere laserprinter webshops. F.eks. så kig på wupti.com. De har gode og kvalitets laserprintere til gode og konkurrencedygtige priser.

Laserprinter over web- eller fysisk butik?

Mange er i tvivl om de skal købe deres kommende laserprinter over nettet eller i en fysisk butik. I fysiske butikker er det ikke altid sikkert de har så mange varianter du kan vælge imellem – de skal jo også have plads til alt deres andet grej i butikken. Derfor er fordelen ved internet butik at du kan se alle deres varianter. Du kan heller ikke gå rundt og sammenligne hvad andre printere koster hos andre forhandlere, medmindre du selvfølgelig har overskud til at gå hele byen rundt, og bruge en masse brændstof 🙂

Fordele ved internet butikker:

 • Nemt at sammenligne printere, og du kan dermed spare penge
 • Meget stort udvalg af forhandlerens printere
 • Typisk altid billigere på nettet da der er stor konkurrence mellem andre netbutikker.
 • Bedre overblik over den laser printer der er – Der plejer også altid at stå lange og store beskrivelser om printeren.

Ulemper ved fysiske butikker:

 • Ikke så stort udvalg af printere da der er begrænset plads i butikkerne
 • Svært at sammenligne mellem andre priser grundet afstanden mellem de forskellige butikker der sælger printeren
 • Dyrere priser fordi der ikke er så stor konkurrence mellem butikkerne
 • Du får heller ikke alle specifikationer med omkring hvad de laserprintere du kigger på, kan.

Find også lasertonere på laser-printer.dk

Hos laser-printer.dk kan du også finde billige lasertonere. Du kan finde mange modeller på siden som er listet op efter producenter, så

du netop kan bestille den rigtige lasertone til din laserprinter.

Vi sammenligner også miljøvenlige lasertoner. Selve tonen er ikke miljøvenlig som alle andre lasertoner er. Det vi gør er at vi finder leverandører til dig, som kan fylde din brugte patron op med miljørigtige lasertoner.

Hvor finder jeg en billig laserprinter?

De fleste laserprintere idag er begyndt at blive meget billige. Laserprintere er faldet i pris gennem årene, og det er nemt at finde en billig laserprinter idag. Laserprinteren er blevet meget billig, men en billig laserprinter har måske ikke altid lgie det du har behov for, f.eks. fax eller er trådløs.

Når man snakker billig laserprinter skal man heller ikke forvente at den kan alt muligt avanceret, som at koble sig til et netværk, printe med farver, fax osv. Så hvis du vil have en billig laserprinter skal det være fordi den bare skal kunne kobles til din pc, og så kunne printe hvad end du får den til at printe.

Hvordan definere man billig?

En laserprinter til 20000,- kan godt være billig for Bill Gates. Men når vi snakker billig er det typisk under de 800,- kr.  Det er der hvor printeren ikke har den store værdi, og kan hvad den skal.

Det er faktisk muligt at finde en billig laserprinter der har Wi-Fi, kan printe i sort og hvis, faxe og faktisk er hurtig. Du kan læse mere om billige laserprintere her: Billige laserprintere

Hvordan virker en laserprinter?

En laserprinter kører på det der kaldes statisk elektricitet. En laserprinter bruger et slags lim, ligesom en blækprinter bruger blæk. I laserprinteren sidder der en tromle, som ved hjælp af laser bliver påført tonerstøv. Derefter går papiret igennem tromlen og støvet bliver overført på papiret.

Når støvet er sat på papiret, kører det videre og papiret kører igennem en “fuser”, som varmer papiret og tonerstøvet, således at tonerstøvet bliver brændt fast. Herefter kommer papiret ud, og er færdigt.

Laserprintere bliver hele tiden udviklet, og lige nu er man igang med at udvikle en bedre, hurtigere, og mere miljø-venligere måde at lave printere på, og at printe bedre på.

Fordele

 • Hurtige til at printe
 • Sparer dig penge, da lasertoner ikke skal udskiftes så tit
 • Kan holde på meget papir
 • Har Wi-fi
 • Kan faxe og scanne
 • Prisen pr. udskrift er billig
 • høj udskriftskvalitet
 • Næsten lydløs

Ulemper

 • Ikke så god til fotoudskrift
 • All-in-One laserprintere er dyrer end All-in-one blækprinteren
 • Farvelasertoner kan godt være dyr
 • Kan ikke printe på alt papir

Blækprinter VS Laserprinter

Lexmark Laser teknologi

Sådan virker laserprinteren

Følg os på Google +

Du kan følge Laser printer på Google +. Vi kommer løbende med nyheder, og spændende artikler. Engang imellem kan vi godt finde på at indsende en video med en anmeldelse af en printer eller diverse lasertoner.

Du kan også forvente at der vil komme indhold omkring teknologien bag laserprinteren, samt gode ting at vide. Vi fokusere meget på miljøet, så vi sender også guides omkring miljøvenlige lasertoner.

Find os på facebook

Vi er også tilgængelige på facebook. Du kan finde os på facebook, og følge og deltage i konkurrencer. Vi sender ugentligt nyheder og links med godt indhold. Du kan like os på facebook nedenfor. Vi glæder os til at se dig!

Vælg den bedste printer

Før du fastlægger den bedste laser printer, der passer med dine behov, er den første ting du skal gøre er at forstå grundlæggende viden om printer. Printeren har to måder at producere et billede, en inkjet printer producerer et billede ved at sprøjte meget små prikker af blæk på papiret, mens en laserprinter producerer et billede ved at kaste pulveriseret blæk på papir, der går en elektrisk ladet tromle. Hvis du har behov for at udskrive flere fotos eller grafik og mindre tekst-baserede dokumenter, havde du bedre købe en inkjet printer. Men hvis du har behov for at udskrive så mange tekst-baserede dokumenter, vil en laserprinter være det bedste valg for dig.

At vælge den rigtige enhed til udskrivning er meget vigtigt, fordi hvis du ofte udskriver mange dokumenter, så du bruger en inkjet printer, du vil bruge flere penge for patronerne over bekostning af toner over levetiden for en laserprinter.

Sort-hvid eller farvelaserprinter

Du kan finde en sort og hvid laserprinter for mindre end 150 dollar. Disse typer er som regel omkostningseffektive plus billigere at vedligeholde i forhold til inkjet printere. En farve laser printer er betydeligt mere dyre, og det er lige her, at du kan blive drillet for at vælge en inkjet printer som et alternativ. Husk, at den første investering vedrørende farve tonerpatroner øger upfront pris på en farve laser printer, men farveprint vil helt sikkert koste billigere pr side end inkjet printere. Selv om nogle farvelaserprintere kan håndtere at udskrive fotografier, vil billedkvaliteten være væsentligt værre end inkjet printere. Det er grunden til, hvis du har en stærk intention til at udskrive billedet, er det anbefales, at du vælger en inkjet printer.

Udskriftskvalitet

En laserprinter kan give klare og knivskarpe tekst output forbundet med simpel grafik (gråtoner) Men det betyder ikke, du behøver at forsømme opløsning specifikationer helt. Printer opløsning vurderes normalt i dots per inch. Hvis du har printer, der har højere opløsning, så vil det resultere i skarpere og skarpere udskriftsjobbet. Det er derfor, det er værd at tage i betragtning, hvis du vil udskrive grafik. Monokrom / gråtoner laserprinter har opløsning på 1200 x 1200 eller 600 x 600, men disse skalaer er som regel mere end nok med hensyn til udskrivning af tekst og grafik. Opløsningen af Color laserprinter er ofte så højt som 2400 1200, der øger kvaliteten af farvetryk.

Printer Hukommelse

Hukommelse bestemmer, hvor hurtigt din udskrivning udskriver printeren plus kvaliteten af udskrifter, det skaber. Udskrivning enheder med laserteknologi gemme dokumenter inden hukommelsen. Mere hukommelse giver dig mulighed for at udskrive en højere opløsning på hurtigere hastigheder. Hvis du leverer en høj opløsning værker din udskrivning enhed endnu ikke har hukommelse til at tage sig af det, printeren øjeblikkeligt indstiller arbejdet beslutning at kontrollere den faktiske printerens funktioner.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
Sammenlign, 9.7 out of 10 based on 3 ratings