,

Samsung SCX4623F Sort-hvid multifunktions laserprinter

SCX4623FXAA_PA-L_1

Samsung har en stor linje er klar til multifunktionelle brugere. Den SCX4623F er en særlig model, som er populær for sin funktionalitet og kompatibilitet. Denne model er god til scanning, udskrive, faxe og kopiering. Dette lader brugerne nyde en komplet vifte af opgaver fra én enkelt maskine.

Selv med et komplet udvalg af funktioner Samsung SCX4623F er stadig energieffektiv. Det er Energy Star-kompatibel, og derfor arbejder for at hjælpe spare energi med hvert print. Brugerne bør finde trøst i at vide, at de hjælper støtter miljøet og samtidig stadig nyder kvalitet. Bliver Energy Star-kompatibel er et centralt element, som alle kan blive tiltrukket til. Energy Star er et program i overensstemmelse med den amerikanske Department of Energy og US Environmental Protection Agency. Andre miljøvenlige aspekter af denne model er det faktum, der er en del af Samsungs STAR Program, der hjælper med at holde miljøet rent. Endelig er der miljøvenlige toner refills til rådighed. Miljøvenlige tonere kaldes kompatible eller renoverede tonere, er de samme høje kvalitet som OEM, er fremstillet af genbrugte dele, medvirke til at reducere affald til deponering, og er kun en brøkdel af omkostningerne ved OEM toner refill patroner. Mange modeller i Samsung linje har disse miljøvenlige fordele og programmer.

Denne model er udstyret med AnyWeb. Dette giver brugerne mulighed for at trække et stykke indhold fra mange forskellige sider, og slippe det hele i et blankt dokument. Den AnyWeb funktion lader brugere træk og slip uden at ændre størrelsen og redigere indholdet. Brugerne kan derefter udskrive med Print Screen knappen eller fra normal fil drop menu.

Kopien træk ved Samsung SCX4623F er temmelig imponerende. Det kan producere op til 23 sorte og hvide kopier i minuttet med op til 1200×1200 opløsning. Den multikopipolypeptidet funktion udskriver op til 99 sider. Brugere kan klone kopiere, 2 up kopi, plakat kopi, ID kopiere og 4 up kopi. De er i stand til at kopiere begge sider af et id på det samme stykke papir sammen med mange andre layout og justering muligheder.

The Blue Compass Navigation knap på denne model kan brugere se hele listen af ​​funktioner lige fra printeren. Det giver brugerne adgang til hvert print operation og gør fejlfinding nem at erobre. Denne funktion advarer også brugerne, når papir eller toner er ved at løbe tør, hvad status af jobbet er ved hånden, og hvis toppen af ​​printeren ikke er helt lukket.

Den Samsung SCX4623F er en smart investering for dem, der søger et multifunktionelt maskine. Det er fantastisk til udskrivning, kopiering, fax og scanning. Derudover lader faxer gå lige til din pc. Elektroniske faxer et plus for dem, der søger for nemt at administrere opgaver fra deres skrivebord uden at spilde papir.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.