Sort/hvid laserprintere

En standard sort/hvid printer er er god at have på et kontor eller i et komfortabelt rum. Printeren bliver billigere i drift, da lasertonerne koster mindre end farve lasertonerne.

Hvad skal du vælge? En sort/hvid laserprinter eller en farvelaserprinter? Godt spørgsmål, men svaret er enkelt. Du skal købe det du har brug for – Får du brug for at printe med farver så køber du en farvelaserprinter, og omvendt, skal du kun printe tekster uden farer, så er det en sort/hvid laserprinter du skal købe.

Hvid dit budget er stramt er det nok også sort/hvid laserprintere der er billigst, samt tonerne.

Når du køber en printer er det vigtigt du skal vide hvor meget du kommer til at gøre brug af din printer. Når vi snakker laserprinter er det vigtigste hastigheden og prisen. På en laserprinter er der intet der kan tørre, og teksten kan ikke blive tørret af og smitte – Rolig, det er kun en blækprinter der kan det.

Forneden er der vist 4 gode sort/hvid laserprintere. Disse printere er valgt udfra kriterier heraf, kvalitet, pris, hastighed, størrelse. Printerne er alle på CDON.com.


4 simple sort/hvid printere testet på Pricerunner.dk

Pricerunner har test 4 simple printere der kan printe i sort hvid.

Læs anmeldelserne her:  http://www.pricerunner.dk/testpatruljen/fire-simple-laserprintere/index.html

3 af de testede printere kan finde på nedstående links. Den vindene Samsung ml-2525w Printer er desværre ikke tilgængelig.

-> HP Laserjet Pro P1102W

-> Canon I-SENSYS LBP6000

-> Epson Laserprinter Model Aculaser M1400 – BILLIGT!!! 200 kr TILBUD!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)
Sort/hvid laserprintere, 7.0 out of 10 based on 3 ratings