Trådløs laserprinter

Trådløse printere er gode til det perfekte kontor for en virksomhed. Det er ikke altid strømkablerne sidder der hvor computeren er, og det ser ikke kønt ud med en synlig forlængerledning på et flot kontor.

Men der er en løsning – Trådløse laserprintere. Der findes trådløse laserprintere med farve, og uden – Dem med farve er nok de bedste, da de både kan udskrive med farve og med sort/hvid. De koster dog også lidt mere. Ved at købe en trådløs laserprinter kan du du tilgå din printer og printe fra din mobil. Mange selskaber har lavet mobile applikationer til smartphones således man kan printe fra din smartphone, eller sin tablet.

Farve laserprintere er hurtige og komfortable

Alle laserprintere er meget hurtige, men går du op i en højere prisklasse kan du finde printere der er umodståelige. En standard laserprinter printer omkring 20-35 papir i minuttet. Laserprintere behøver ikke ligne monstere for at være gode. Du kan sagtens finde nogle små og komfortable laserprintere der passer til dit kontor, eller rum. Der er ingen forskel på størrelse af farvelaserprintere, eller sort/hvid laserprintere.

Den trådløse Wi-Fi funktion

Når du køber en printer kan du altid se eller læse om den er trådløs. Hvis det f.eks. er en trådløs HP printer har den somregel HP E-print funktionen gemt i sig. Dette er software som kan kommunikere med en telefon app. Der findes også andre apps til printere – følgende producenter har en app til deres trådløse printer. (Disse kan også bruges til blækprintere.)

HP E-print

Brother iPrint&Scan

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Trådløs laserprinter, 9.5 out of 10 based on 4 ratings