, ,

Vælg din laser printer til kontoret – 3 gode råd

gI_63896_Skærmbillede 2013-09-09 kl. 11.08.29

Hvis du er i erhvervslivet og arbejder på kontoret, så er du brug for en firma laserprinter. Ikke en laser printer, men en firma laser printer. Her er hvorfor …

1) Printerpapir og hastighed

En typisk virksomheds laserprinter kan mageligt håndtere et gennemsnit på 1000 sider om ugen. Men en personlig laserprinter er tilstrækkeligt op til et gennemsnit 200 sider om ugen.

Disse gennemsnitlige printmængder påvirke de nødvendige udskrivningshastigheder og så er kvaliteten af de komponenter, der bruges af printeren ikke tilstrækkelige. En personlig laser printer kan udskrive op til otte sider i minuttet (i gennemsnittet, hvis man taler om de billige). Dog kan en virksomhed laserprinter gå op til 24 sider per minut.

2) Papirhåndtering

Det er klart, det er knyttet til, hvor meget udskrivning maskinen er tilbøjelige til at gøre. En personlig printer kan typisk holde op til 200 ark Letter-størrelse papir. En virksomhed laserprinter skal holde langt flere ark at være effektive – du ønsker ikke at spilde tid genopfyldning af papirbakkerne.

Med en virksomhed laserprinter, vil 750 ark og derover være sandsynligt for bakke kapacitet. Og evnen til at håndtere andre størrelser af papir, kuverter, selvklæbende etiketter, og selv transparenter er også sandsynligt, at være til rådighed. Heraf er virksomheds laser printere typisk også udsteddet med 2 bakker.

Bakke 1 – Bruges f.eks. til rent papir

Bakke 2 – Bruges f.eks. til papir med logo på (brevpapir)

En anden vigtig overvejelse er, om du har brug for at udskrive på begge sider af et ark papir – kaldet dupleksudskrivning. Denne funktion er normalt kun tilgængelig med erhvervslivets laserprintere.

3) Driftsomkostninger

Her jeg taler om printerens forbrugsstoffer. Laserprintere bruger ikke blæk, de bruger toner. I virkeligheden har de meget til fælles med fotokopimaskiner på den måde de arbejder.

Ved første øjekast, er en personlig laserprinter billigere maskiner til at køre på. Det er en fejlbeslutning at tage. Selvom tonerpatroner er dyrere for erhvervslivets laserprintere, er du nødt til at tage hensyn til patron størrelser og kapacitet. Det kan du se, fordi personlige laserprintere er designet til et lavt forbrug, de har mindre tonerpatroner i forhold til erhvervslivet laserprintere, og så koster mindre at købe – hvilket er klart.

Konklusion

Hvad alt dette koges ned til, er at en printer er et værktøj, og du skal bruge det rigtige værktøj til jobbet. Hvis du er i erhvervslivet så har du godt af at købe en laser printer der også er designet til arbejdet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Vælg din laser printer til kontoret - 3 gode råd, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.